top of page

Nautinnollista huomista - Kovanen Capital


Kun Meidän lapset -projektin idea - kuten moni muukin - syntyi sohvan nurkassa pitkällisen keskustelun tuloksena, syntyi myös ajatus siitä, että haluamme ja myös tarvitsemme mukaan projektiin vastuullisia toimijoita, joiden omaan arvomaailmaan tämä sopisi.


Siitä lähtökohdasta halusimme lähestyä Kovanen Capitalia, koska tiesimme vanhastaan, että heille perhearvot ovat todella tärkeät, perheyritys, kun ovat.


Muutamien viestien ja yhden tapaamisen jälkeen yhteistyö oli taputeltu. Jos sen on tarkoitettu tapahtuvan, se yleensä tapahtuu yhteisen innostuksen sytyttyä.


Sydämellinen kiitos siis Hanna Honkasalo ja koko Kovanen Capital, että uskotte meihin ja tähän projektiin! Apunne niin rahallisesti kuin henkisesti sparrailemalla on nyt jo ollut korvaamattoman arvokasta ja synnyttänyt paljon uusia ideoita!


Hanna tiivistää mukaan lähtemisen syyn seuraavasti:


"Meidän lapset on tulevaisuus - koulukiusaaminen on saatava kuriin!  Me Kovanen Capitalilla annamme kiusaamisen vastaiselle työlle tukemme."

Kovanen Capital on vuonna 1978 perustettu perheyritys. Olemme siskoni kanssa toisen sukupolven edustajina vastuuvuorossa perheyrityksestämme. Kolmas sukupolvi eli ”meidän lapset” aloittivat viime syksynä koulutiensä. 

 

Omistajastrategiassamme olemme määritelleet arvoiksi perheen ja jatkuvuuden. Perheyrityksemme elää tuleville sukupolville. Tavoitteenamme on siirtää yritys heille entistä paremmassa kunnossa. Tätä jatkamaan tarvitsemme hyvinvoivia nuoria; kuten myös muu yhteiskunta.

 

Viime aikoina koulukiusaaminen on koskettanut kipeästi, mistä tuoreiden koululaisten äiteinä olemme erityisen huolissamme. Kovanen Capitalin missiona on olla mukana rakentamassa nautinnollista huomista. Toisen Tulevaisuuden Meidän lapset -hanke sopii perheyrityksemme arvoihin ja tarjoaa meille mahdollisuuden vaikuttaa koulukiusaamisen vastaiseen työhön. Meidän lapset on tulevaisuus – koulukiusaaminen on saatava kuriin!  Me Kovanen Capitalilla annamme kiusaamisen vastaiselle työlle tukemme.

 

Pääset tutustumaan Kovanen Capitaliin tarkemmin klikkaamalla logoa!
Hanna Honkasalo

Perheyritys Kovanen Capital, 2. sukupolvi

Kahden tytön äiti ja yhden pojan täti

Kati Mehtälä, Toinen Tulevaisuus Oy | Meidän lapset -projekti

21 views0 comments

Commenti


bottom of page